Home

Zon en Zegen trots op nieuwe CD

Zon en Zegen trots op nieuwe CD Biddinghuizen - 26 oktober 2007.  In een goed gevulde Grote Kerk van Elburg heeft Christelijk gemengd koor Zon en Zegen uit Biddinghuizen vrijdagavond haar nieuwe CD ‘Raak mij aan’ gepresenteerd.

In een bijna twee uur durend concert, werd niet alleen de eerste CD symbolisch uitgereikt, maar was er vooral ook muziek. Maarliefst twaalf musici verleenden hun medewerking aan het concert, waardoor het geheel een nog klassiekere uitstraling kreeg.Bezielend
Twee liederen werden in samenzang gezongen en drie keer was er een muzikaal intermezzo, maar het koor nam toch het meeste voor haar rekening. Afwisselend Nederlands- en Engelstalige nummers werden gebracht onder de, ook deze keer, bezielende leiding van dirigent Jaap Kramer.


Naast koorzang was er ook solozang, hier door Lucas KramerIets over de helft van het concert, werd officieel de CD gepresenteerd. Voorzitter Minke Sybesma sprak lovende woorden over het koor, de muzikanten en de dirigent. Het eerste exemplaar werd dan ook aan hem overhandigd.


Het eerste exemplaar voor dirigent Jaap Kramer uit handen van Minke Sybesma (met excuses voor de matige kwaliteit van de foto)

Direct na het concert maakten veel mensen van de gelegenheid gebruik om de nieuwe (dubbel)CD aan te schaffen. Naast de CD ‘Raak mij aan’ is ook een tweede CD, een registratie van het oratorium ‘De Schepping’ van vorig jaar, onderdeel van de dubbelaar.

Bestellen
De CD is te bestellen via BHZNet.nl. Kijk hiervoor in de Winkel van BHZNet, of deze link.

Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.zonenzegen.nl

Klik hier voor alle foto'sRedactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat