Home

Zon en Zegen bij TV-opnames Nederland Zingt

Zon en Zegen bij TV-opnames Nederland Zingt Biddinghuizen - 30 oktober 2017.  Koor Zon en Zegen gaat op donderdag 14 december aanstaande meewerken aan een TV-opname van EO-programma 'Nederland Zingt'. Het programma zal in het teken staan van kerst en de opnames vinden plaats in de Eusebius Kerk te Arnhem. Verder kondigt het koor een kerstzangavond aan en verandert het na 53 jaar van repetitie-avond.

Wie de TV-opnames wil bijwonen, kan gratis entreekaarten vinden op de website van EO. De Eusebius Kerk vindt u aan het Kerkplein 1 in Arnhem.

17 December Kerstzangavond
Zondag 17 december is de jaarlijkse Kerstzangavond in kerk- en zalencentrum De Voorhof. U wordt uitgenodigd om samen met Zon en Zegen bekende en vertrouwde kerstliederen te zingen. Het koor zal ook eigen stukken zingen. Jacob Schenk zal het koor en de samenzang begeleiden en hij zal als solist optreden. Tevens zal Anne Doedens zijn medewerking verlenen. Aanvang 19.00 uur en de kerkzaal gaat om 18.30 uur open. De toegang is vrij. Aan het einde van de avond is er een collecte ter bestrijding van de onkosten.

Verandering repetitieavond
Zon en Zegen gaat na ruim 53 jaar van repetitieavond veranderen. Vanaf 9 januari 2018 wordt de dinsdag de vaste repetitieavond. Sinds de oprichting in 1964 wordt er op donderdagavond gerepeteerd. Jaap Kramer, sinds augustus 2000 dirigent van Zon en Zegen, wordt dirigent van het Rijssens mannenkoor, ook dit koor repeteert op donderdagavond. Omdat Jaap heel graag bij Zon en Zegen wil blijven, is deze oplossing bedacht. Het bestuur en Jaap laten weten heel erg blij te zijn dat 99 % van de koorleden 'mee kunnen verhuizen' naar de dinsdagavond. Wellicht levert dit ook weer nieuwe leden op die juist op donderdag altijd verhinderd waren. Repetities zijn van 19.45-21.45 uur in kerk- en zalencentrum De Voorhof.

Open repetitie
Dinsdag 16 januari 2018 is er een open repetitieavond in De Voorhof. Het koor heeft vooral behoefte aan alten, tenoren en bassen. "Kom gerust kijken, luisteren, meezingen en ervaren dat Zon en Zegen een actief koor is dat gevarieerde stukken zingt, waar de sfeer ontspannen en gezellig is, juist ook voor jongere mensen", vertelt één van de leden. "Jaap Kramer is al ruim 17 jaar dirigent van Zon en Zegen. Hij is enthousiast, gedreven en zeer gemotiveerd".

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat (0321-331678) of via
http://www.zonenzegen.nl / zonenzegen@gmail.com.

Zon en Zegen / Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat