Home

Wat was het een mooie avond!

Biddinghuizen - 8 mei 2022.  Wat hebben we genoten zaterdag 7 mei van ons concert. Dankbaar dat we na ruim twee jaar weer een concert konden geven. Van het concert is tevens een opname gemaakt. Deze is gedeeld via YouTube. De link vindt u verderop.

Als terugblik op het concert delen we de woorden die onze secretaris Els Tuinman sprak afgelopen zaterdagavond. Tevens vindt u hier de link de opnames van het concert.

"Beste aanwezigen,

Hoe jammer, dat wij alweer aan het eind zijn gekomen van het Lente-concert. Na weken van voorbereiding, is het ineens voorbij. Wij hopen, dat het voor U allen een fijne avond is geweest.

Zon en Zegen is – niet zonder littekens – weer tot bloei gekomen. Niet alleen door de inzet van de leden, maar mede dankzij onze dirigent, die, tijdens de repetities, de leden inspireert met vriendelijke, of met strenge woorden, of met een grap, al naar gelang, HOE wij onze stem gebruiken.

Het gaat er niet alleen om: ”Hoe” muziek wordt gemaakt”, maar ook “Hoe muziek maken werkt”. Muziek versterkt geestkracht, er wordt troost, moed en bevestiging gevonden in melodieën, en woorden van liederen, die worden gespeeld en gezongen.

Allen, die hebben meegewerkt aan het slagen van deze avond, bedanken wij van Harte. In het bijzonder gaat onze dank uit naar Rineke de Wit, die ons heeft laten genieten van haar zang en spel op de hobo, en naar Johan Bredewout, die het koor op de “vertrouwde” manier heeft begeleid, en weer schitterende klanken uit de vleugel wist te toveren.

Jaap, zonder jou waren we nog niet zover geweest!! Dank voor je inspiratie en motivatie. Soms denk ik, dat wij tijdens een gewone repetitie in een concert zijn beland.

Jan Klopman, de man achter de knoppen, bedanken wij voor het regelen van het geluid, uiterst belangrijk voor het slagen van een uitvoering.

Na het uitreiken van de welverdiende bloemen, zingen wij tot slot: “He will hold me fast”, waarin de boodschap klinkt, dat: God ons vasthoudt, waar en in welke omstandigheden wij ook zijn.

Dank U voor uw komst!! En WEL THUIS"


Opnames concert gedeeld op YouTube:

>> Klik hier voor de playlist met alle afzonderlijke nummers << 
>> Klik hier voor het complete concert << 

Dank aan Jan Klopman voor de opnames!
 


foto via bezoeker concert

<< Terug naar overzicht
© 2023 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat