Home

6 oktober concert Zon en Zegen

6 oktober concert Zon en Zegen Biddinghuizen - 25 september 2018.  Chr. gemengd koor Zon en Zegen o.l.v. Jaap Kramer, geeft op zaterdag 6 oktober een concert in kerk- en zalencentrum De Voorhof te Biddinghuizen. Aan dit concert werken twee (beginnende) solisten mee: Marleen Bosma en Jelte van Putten.

Marleen zingt en begeleidt zichzelf soms ook op gitaar. Zij werkt geregeld mee aan concerten, georganiseerd door Mission Music. Deze organisatie biedt o.a. jonge talenten een podium en daar wil Zon en Zegen ook aan meewerken.
Tijdens de Herdenkingsbijeenkomst op 4 mei 2016 in de Meerpaal, waar Zon en Zegen en Soli Deo Gloria aan mee werkten, heeft Jelte laten horen en zien hoe talentvol hij is.
In 2016 behaalde hij de eerste prijs op het Nationale Britten Vioolconcours. Ronald IJmker zal de vleugel bespelen.

Aanvang 20.00 uur, kerkzaal open om 19.30 uur.

Entree de Voorhof
De entree van De Voorhof is deze avond alleen bereikbaar via de ingang aan het parkeerterrein. Op deze manier heeft iedereen de ruimte om gebruik te kunnen maken van de garderobes en is er een "eenrichtingsverkeer" zodat de doorloop makkelijker is.

Kaartverkoop
Kaarten kosten € 5,00 in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij Boekenhuys v/d Walle, via 0321-331714 / 0321-331678 of via info@zonenzegen.nl

Aan de kerkzaal € 7,50 (mits voorradig)
Kinderen t/m 11 jaar hebben gratis toegang.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat