Home

Zon en Zegen op zomertoer met oratorium Jozef

Zon en Zegen op zomertoer met oratorium Jozef Biddinghuizen - 6 juni 2017.  Christelijk gemengd koor Zon en Zegen uit Biddinghuizen heeft, onder leiding van dirigent Jaap Kramer, het oratorium "Jozef" twee keer met groot succes uitgevoerd. Een groot aantal leden van het koor gaat nu het oratorium nog een aantal keer uitvoeren, tijdens een speciale zomertoer.

In Biddinghuizen werd in De Voorhof het stuk gebracht op 25 maart jongstleden. Onder grote belangstelling waren de reacties lovend.

Zomertoer
Samen met leden van vijf andere koren, waaronder Chr. gemengd koor "Glorify" uit Meppel (dat ook onder leiding staat van Jaap Kramer), is een nieuw projectkoor gevormd. Dit koor gaat het stuk drie keer uitvoeren:

1 juli: Ichthus Kerk (Urk, Richel 2)
7 juli: Martinikerk (Bolsward, Groot Kerkhof)
8 juli: Geref. Kerk (Putten, Achterstraat 39)

Aanvang 20.00 uur, kerkzalen open om 19.30 uur.

Organisatie
Deze reeks concerten wordt georganiseerd door dirigent Peter Burger. Hij heeft tevens de algehele leiding. Jaap Kramer (vleugel) zal de rol van Jozef vertolken en André van Vliet zal het orgel bespelen.

Kaartverkoop
Entreekaarten kosten € 5,00 en zijn alleen te reserveren via http://www.zingenindekerk.nl of te koop op de avond zelf bij de ingang van de kerken (mits voorradig).

De opbrengsten van deze concerten zijn voor Kerk in ActieBron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat