Home

Zon en Zegen viert jubileum groots

Zon en Zegen viert jubileum groots Biddinghuizen - 21 oktober 2019.  Christelijk gemengd koor Zon en Zegen vierde 19 oktober haar 55 jarig jubileum met een concert in kerk- en zalencentrum De Voorhof. In een bijna uitverkochte zaal, genoot het publiek van een zeer muzikale en afwisselende avond.

Elise Mannah
Elise staat bekend om haar liedjes die over liefde, hoop, geloof en over het leven van elke dag gaan. Dat heeft zij meer dan waar gemaakt. Er was interactie met het koor, maar zeker ook met het aanwezige publiek. Zij zette in woord Wim & Gé van Asselt en Herman Oerlemans in het zonnetje. Deze koorleden zijn lid sinds 1966.

Combo
Het combo, dat het koor en Elise begeleidde, maakte het muzikale plaatje compleet. Het onderlinge plezier spatte er van af.

Dirigent
Jaap Kramer, dirigent van het koor sinds augustus 2001, genoot zichtbaar van "zijn" koor. Na afloop zei hij: "Ik ben meer dan tevreden, alles klopte ! Dit is waarom ik elke dinsdagavond met heel veel plezier naar Biddinghuizen rij"

Dank
Het koor bedankt de sponsoren. Mede dankzij hen kon dit concert gerealiseerd worden. Dank ook aan Henk & Ria Potgieter voor hun gastvrijheid. En, dank aan het aanwezige publiek, voor uw enthousiasme, voor uw staande ovatie en de vele positieve reacties.

Projectleden
Het koor stelt u in de gelegenheid om vanaf dinsdag 29 oktober project lid te worden.

Wat houdt dit in ?
Tegen een kleine vergoeding van € 12,50 is het mogelijk om de repetities bij te wonen, zodat u mee kunt zingen tijdens deze kerstzangavond. Dit is inclusief koffie/thee in de repetitiepauze. Geïnteresseerden van 16 – 25 jaar kunnen gratis projectlid worden.

Zon en Zegen repeteert elke dinsdag in kerk- en zalencentrum De Voorhof (Biddinghuizen) van 19.45 – 21.45 uur.

Interesse ? Neem dan contact op met Ada IJzerman – zonenzegen@gmail.com

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat