Home

Vanmiddag boekenmarkt in De Voorhof

Vanmiddag boekenmarkt in De Voorhof Biddinghuizen - 3 november 2017.  Vanmiddag start om 14.00 uur in kerk- en zalencentrum De Voorhof de jaarlijkse boekenmarkt van Chr. Gemengd koor "Zon en Zegen" uit Biddinghuizen. Liefhebbers kunnen vandaag en morgen terecht voor een grote sortering aan boeken.

De openingstijden van de boekenmarkt zijn: vrijdag van 14.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 9.30 tot 12.30 uur. Traditioneel proberen tijdens het eerste uur verzamelaars hun slag te slaan, maar ook tijdens de rest van het weekend zijn er diverse bezoekers die met een lijstje rondlopen en hopen een serie of collectie compleet te krijgen.

'Boekenkraam'
Op de markt zijn allerlei soorten boeken verkrijgbaar. Natuurlijk is een groot deel van de 'boekenkraam' ingeruimd voor romans en fictie, maar ook non-fictie, literatuur, natuur, muziek, wetenschap en buitenlandse boeken zijn volop verkrijgbaar. Ook is er een sortering kinderboeken, iets dat ook richting het komende Sinterklaasfeest van toepassing kan komen. Tot slot is er een hoek met puzzels en een grote bak Dvd's en CD's.

Boeken geven
Mocht u nog mooie boeken hebben die u kwijt wilt, dan kunt u nog tot vanochtend 11.00 uur terecht bij De Voorhof om deze af te geven.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat