Home

1 september start nieuwe seizoen Zon en Zegen

1 september start nieuwe seizoen Zon en Zegen Biddinghuizen - 23 augustus 2016.  Christelijk gemengd koor Zon en Zegen, dat onder leiding staat van Jaap Kramer, hervat de repetities op donderdag 1 september aanstaande.

Voor de zomerstop stonden de repetities al in het teken van het najaarsconcert van 29 oktober aanstaande en het oratorium "Jozef", dat in maart 2017 twee keer uitgevoerd zal gaan worden.

29 oktober najaarsconcert met Sharon Kips
Dit concert wordt gehouden in kerk- en zalencentrum De Voorhof. Sharon Kips zal, net zoals in 2010, speciale gaste zijn van het koor. Zij zal zowel solo als samen met het koor zingen. Zon en Zegen en Sharon zullen worden begeleid door Henk Doest (synthesizer), Wilco van Esschoten (bas), Marco Hoorn (slagwerk) en Wilco Veldkamp (vleugel).

Aanvang concert 20.00 uur, kerkzaal open vanaf 19.15 uur. Verdere informatie volgt.

17 december Volkskerstzang in De Meerpaal
Zon en Zegen en Chr. mannenkoor Soli Deo Gloria (Urk) zijn uitgenodigd om op 17 december mee te werken aan de volkskerstzang in de Meerpaal te Dronten. Meer info volgt later.

18 december kerstzangavond
Het is onderhand een traditie geworden: kerstzangavond met Zon en Zegen. Een avond met veel samenzang waarin veel oude en vertrouwde kerstliederen gezongen worden. Aanvang 19.00 uur. Kerkzaal open om 18.30 uur.

Oratorium "Jozef" op 4 en 25 maart 2017
Het eeuwenoude verhaal van Jozef wordt op een vernieuwende en toegankelijke wijze verteld en is geschreven door Marco den Toom. Zon en Zegen zal dit oratorium samen met Chr. gemengd koor Glorify uit Meppel (ook o.l.v. Jaap Kramer) twee keer gaan uitvoeren op zaterdag 4 maart (waarschijnlijk in Hoogeveen) en op zaterdag 25 maart in kerk- en zalencentrum de Voorhof. De koren zullen worden begeleid door 18 musici, waaronder Marco den Toom en Johan Bredewout.

Sfeer proeven
Zon en Zegen repeteert elke donderdag van 19.45 - 21.45 uur in kerk- en zalencentrum de Voorhof. Houdt u/jij van zingen, wees dan welkom. Het koor heeft vooral behoefte aan alten, tenoren en bassen. Voor informatie, mail dan naar zonenzegen@gmail.com of kijk op www.zonenzegen.nl


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat