Home

Zon en Zegen kondigt optredens 2019 aan

Zon en Zegen kondigt optredens 2019 aan Biddinghuizen - 25 februari 2019.  Christelijk gemengd koor Zon en Zegen uit Biddinghuizen heeft in 2019 diverse concerten. Het koor, dat dit jaar 55 jaar bestaat, volgt hiermee de eigen traditie van jaarlijks een reeks concerten te geven binnen en buiten Biddinghuizen.

14 april Passie Zangavond
Op zondagavond 14 april organiseert het koor een Passie Zangavond in kerk- en zalencentrum De Voorhof. Een avond met o.a. liederen uit de Lijdenstijd, gezongen door het koor en met samenzang. Johan Bredewout zal het koor en de samenzang op piano en orgel begeleiden en Jelte van Putten doet dit op viool. Aanvang 19.00 uur, de toegang is gratis. Er is een collecte ter bestrijding van de onkosten.

18 mei Korendag in Kampen
Zaterdag 18 mei is er een korendag in Kampen. In diverse kerken zijn er optredens van koren. Ook Zon en Zegen zal in één van de kerken voor het voetlicht treden. Meer informatie volgt later.

19 oktober Jubileumconcert
Het koor werd op 26 augustus 1964 opgericht en staat sinds augustus 2000 o.l.v. dirigent Jaap Kramer. Dit 55 jarig jubileum wordt gevierd met een groots concert op zaterdag 19 oktober in kerk- en zalencentrum De Voorhof. Speciale gast is Elise Mannah. Zij is met name bekend van tv optredens bij de EO.
Zowel het koor als Elise zullen worden begeleid door Henk Doest (synthesizer), Peter Doest (slagwerk), Mark Dekkers (bas) en Ronald IJmker (vleugel). Aanvang 20.00 uur. Meer informatie volgt later.

22 december Kerstzangavond
Op zondagavond 22 december is de Kerstzangavond, met Jacob Schenk als begeleider en als solist. Aanvang 19.00 uur, de toegang is gratis. Er is een collecte ter bestrijding van de onkosten. Meer informatie volgt later.

Redactie BHZNet.nl / Zon en Zegen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat