Home

Geslaagd concert Zon en Zegen

Geslaagd concert Zon en Zegen Biddinghuizen - 30 oktober 2016.  Chr. gemengd koor Zon en Zegen o.l.v. Jaap Kramer heeft afgelopen zaterdag een zeer geslaagd concert gegeven in kerk- en zalencentrum De Voorhof. Het publiek was getuige van een afwisselende, muzikale avond, waarin ook plaats was voor samenzang.

Sharon Kips
Speciale gast was Sharon Kips. Zij zong zowel solo als samen met het koor. Zij werd o.a. begeleid door Jaap Kramer achter de vleugel, die tevens een paar keer met Sharon mee zong.
Sharon was weer even "thuis" in Biddinghuizen, waar zij gewoond heeft.Combo
Het combo maakte er weer een muzikaal feestje van. Met name tijdens de instrumentale intermezzo's was het plezier in het muziek maken van de gezichten af te lezen. Na het concert bleven de heren nog een poosje doorspelen, zodat het publiek nog even kon nagenieten.

Dank
Voorzitter Lenie Christiaanse bedankte in haar slotwoord Sharon, Jaap Kramer, het combo, de heren van het geluid en de beamer, het aanwezige publiek en Henk & Ria Potgieter.Kerst
Op zaterdag 17 december a.s. zal Zon en Zegen, samen met mannenkoor Soli Deo Gloria (ook o.l.v. Jaap Kramer) meewerken aan de Volkskerstzangavond in de Meerpaal te Dronten.
Kaarten voor deze zangavond zijn te koop bij De Meerpaal en kosten € 5,00 per stuk. Aanvang 19.30 uur.

Een dag later, op zondag 18 december, organiseert het koor een kerstzangavond in De Voorhof. Een avond met veel samenzang van bekende en vertrouwde kerstliederen. Jacob Schenk zal het koor en de samenzang begeleiden en zal ook als solist optreden.Oratorium "Jozef" in 2017
Dit oratorium gaat Zon en Zegen twee keer uitvoeren samen met Chr. gemengd koor Glorify uit Meppel. Op 4 maart is de eerste uitvoering in de Kruiskerk te Meppel en op 25 maart in De Voorhof. De koren zullen dan worden begeleid door een orkest, bestaande uit 18 musici.

Repetities
Zon en Zegen repeteert elke donderdagavond in kerk- en zalencentrum De Voorhof. Aanvang 19.45 uur. Houdt u/jij van zingen, wees dan welkom om vrijblijvend een aantal repetities bij te wonen. Het koor heeft vooral behoefte aan alten, tenoren en bassen. Zijn er vragen, mail dan gerust naar zonenzegen@gmail.com of kijk voor meer informatie op www.zonenzegen.nl

Zon en Zegen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat