Home

Nieuwe voorzitter voor koor Zon en Zegen

Nieuwe voorzitter voor koor Zon en Zegen Biddinghuizen - 10 oktober 2022.  Afgelopen week was voor Christelijk gemengd koor Zon en Zegen een bijzondere week. Naast dat er volop geoefend werd voor het komende concert op 12 november en de kerstzangavond, was er een ingelaste Algemene Ledenvergadering. Want na ruim twaalf en half jaar heeft Lenie Christiaanse de voorzittershamer overgedragen aan Tineke Stuifzand.

Dank aan Lenie Christiaanse
Grote dank was er voor Lenie, in de afgelopen jaren heeft ze met inzet en liefde voor het koor haar werk als voorzitter gedaan. Mooie concerten neergezet, veel activiteiten ontplooid. En ook veel lief en leed meegemaakt binnen het koor. Met name de coronajaren waren zware jaren voor Lenie als voorzitter. Het koor dankt Lenie voor al haar inzet en denkt in dankbaarheid terug aan alle mooie dingen die het koor onder haar voorzitterschap heeft gedaan.

Nieuwe voorzitter
Kandidaat voor het voorzitterschap was Tineke Stuifzand. Al meer dan 25 jaar lid van het koor en op de achtergrond op een aantal vlakken organisatorisch reeds betrokken. Unaniem stemden de leden in met deze voordracht, waarna onder applaus de voorzittershamer werd overgedragen.

RaboClubsupport en komend concerten
De Rabobank maakte afgelopen donderdag de verdeling in de RaboClubsupport-actie bekend. Voor Zon en Zegen was dit ruim 450 euro. Een mooi bedrag wat ten goede komt aan de organisatie van concerten. Staan deze al in de agenda bij u? 12 november in Wezep met mannenkoor Ailanthus, 18 december kerstzangavond in Biddinghuizen en 18 maart in de Grote Kerk van Elburg, wanneer het oratorium Schepping wordt uitgevoerd.

"Dank aan de Rabobank voor de organisatie van deze actie en dank aan iedereen die op het koor heeft gestemd." besluit het koor in haar persbericht.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat