Home

Kerstzangavond Zon en Zegen

Kerstzangavond Zon en Zegen Biddinghuizen - 28 november 2022.  Met de woorden Komt allen tezamen! van het overbekende kerstlied nodigt Christelijk gemengd koor Zon en Zegen iedereen van harte uit om op 18 december mee te zingen met en te luisteren naar vertrouwde kerstliederen. "We gaan samen zingend onderweg naar Kerst."

"De Kerstzangavond van Zon en Zegen is al jarenlang een begrip in Biddinghuizen en daarbuiten. In de tijd van Advent, de belofte van het terugkerende licht, is het fijn, de aloude kerstliederen te zingen, zodat op 18 december – als we samen komen, de wereld even mooier wordt." aldus het koor.

Het koor wordt deze avond begeleid door Ronald IJmker (piano / orgel) en Willeke van den Bosch (fluit). Tevens zal Thamar Kramer een aantal liederen zingen. De avond staat onder leiding van dirigent Jaap Kramer.

Adres: Kerkcentrum De Voorhof, Akkerhof 3 te Biddinghuizen
Aanvang: 19.30 uur
Toegang gratis (er zal een collecte worden gehouden, om de kosten te verminderen).

"Wij verheugen ons op 18 december," laat het koor weten. "Wij hebben, samen met de mensen, die dan aanwezig zijn in De Voorhof, uitzicht op een warme en traditionele kerstbeleving."

Meer over het koor op www.zonenzegen.nl. Hier kunt u, kun jij je ook aanmelden om projectlid te worden van het koor en mee te zingen op 18 maart met het Oratorium Schepping.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat