Home

Zon en Zegen start weer op 23 augustus

Zon en Zegen start weer op 23 augustus Biddinghuizen - 22 augustus 2022.  Na de vakantieperiode die werd ingeluid met een toost op het afgelopen seizoen start Christelijk gemengd koor Zon en Zegen uit Biddinghuizen op 23 augustus weer met de wekelijkse repetities.

Vier optredens reeds gepland
Er staan in ieder geval twee concerten en twee zangavonden (kerst en passie) gepland in het nieuwe seizoen. "Ook voor nieuwe leden zijn dit mooie projecten om aan mee te werken," vertelt voorzitter Lenie Christiaanse.

"En zingen is goed voor de geest en zeker in fysieke zin, daar onze dirigent Jaap Kramer met succes de techniek en de passie ten aanzien van de te zingen liederen, op vele manieren weet over te brengen," vult secretaris Els Tuinman aan.

Op zoek naar alten, bassen en tenoren
Het koor is vooral op zoek naar alten, bassen en tenoren. "Sopranen hebben nu de overhand, vandaar dat we het evenwicht in de stemmen graag weer herstellen," legt Lenie uit.

Dinsdagavonden
Iedere dinsdagavond repeteert het koor in Kerkcentrum De Voorhof in Biddinghuizen, van 19:45 tot 21:45 uur. "Met uiteraard een pauze en gelegenheid tot nazit, want ook dit is onderdeel van samen koor zijn," besluit Els. "O ja, ben je dinsdag de 23ste verhinderd? natuurlijk kun je ook een week later gewoon komen kennismaken!"

Wil je kennismaken met het koor en meezingen? Dan ontmoet het koor je graag. In verband met zorgen voor voldoende koormuziek is het handig wanneer je je aanmeldt via secretariaat@zonenzegen.nl. Kijk voor meer informatie op https://www.zonenzegen.nl.

Redactie BHZNet.nl / Zon en Zegen


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat