Home

Passiezangavond door Zon en Zegen

Passiezangavond door Zon en Zegen Biddinghuizen - 28 maart 2022.  'Lam Gods' is één van de thema's in de tijd voor Pasen. Aan het begin van de Stille week zal op zondagavond 10 april rond dit thema een Passiezangavond zijn in Biddinghuizen. Tijdens de avond klinken passieliederen, zijn er verbindende teksten en worden aanwezigen uitgenodigd om een aantal liederen mee te zingen.

"Lam van God dat de zonden der wereld draagt, Heer ontferm U over ons," en "Dona nobis Pacem, Heer geef Vrede overal" zullen als gebed doorklinken in de liederen die gezongen worden door het koor Zon en Zegen.

"In deze tijd van onzekerheid door alles wat er gebeurt in de wereld hebben we misschien wel meer dan ooit behoefte om samen te zijn, de luisteren, te zingen en ons gebed door te laten klinken," vertelt Els Tuinman van het koor. "Deze Passiezangavond staan we stil bij wat Jezus voor ons heeft gedaan. En mogen we uitkijken naar Pasen waarop we de opstanding mogen vieren!"

De Passiezangavond in Kerkcentrum De Voorhof begint 10 april om 19:00 uur. Christelijk gemengd koor Zon en Zegen staat onder leiding van dirigent Jaap Kramer en wordt deze avond begeleid door Ronald IJmker.

De avond is gratis toegankelijk, er zal een collecte zijn bij de uitgang.

"In een lied is het mogelijk je gevoel te verwoorden, zodat wij er met elkaar een mooie avond van kunnen maken, iedereen is van harte welkom!" besluit Els Tuinman.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat