Home

Komt allen tezamen!

Komt allen tezamen! Biddinghuizen - 26 november 2022.  Met de woorden van het overbekende kerstlied nodigt Christelijk gemengd koor Zon en Zegen iedereen van harte uit om op 18 december mee te zingen met en te luisteren naar vertrouwde kerstliederen. “We gaan samen zingend onderweg naar Kerst.”

De Kerstzangavond van Zon en Zegen is al jarenlang een begrip in Biddinghuizen en daarbuiten. In de tijd van Advent, de belofte van het terugkerende licht, is het fijn, de aloude kerstliederen te zingen, zodat op 18 december – als we samen komen, de wereld even mooier wordt.

Het koor wordt deze avond begeleid door Ronald IJmker (piano / orgel) en Willeke van den Bosch (fluit). Tevens zal Thamar Kramer een aantal liederen voor ons zingen. De avond staat onder leiding van dirigent Jaap Kramer.

Adres: Kerkcentrum De Voorhof, Akkerhof 3 te Biddinghuizen
Aanvang: 19.30 uur
Toegang gratis (er zal een collecte worden gehouden, om de kosten te verminderen).

“Wij verheugen ons op 18 december,” laat het koor weten. “Wij hebben, samen met de mensen, die dan aanwezig zijn in De Voorhof, uitzicht op een warme en traditionele kerstbeleving.”

Dus: houd deze datum vrij en komt allen tezamen!

Aanmelden om projectlid te worden van het koor en mee te zingen op 18 maart met het Oratorium Schepping kan via het formulier op de homepage!


<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat