Home

Concert Zon en Zegen op 23 december start vooraf met samenzang

Concert Zon en Zegen op 23 december start vooraf met samenzang Biddinghuizen - 11 december 2018.  Christelijk gemengd koor Zon en Zegen geeft op 23 december vanaf 19.30 uur een kerstconcert in kerk- en zalencentrum De Voorhof. De kerkzaal gaat om 19.00 uur open en vanaf 19.20 uur zal er al samenzang zijn van bekende en vertrouwde kerstliederen.

In het oratorium "Een Nieuw Begin" zal het kerstverhaal muzikaal "verteld" worden, met tussendoor gesproken Bijbelteksten.

Begeleiding
Het koor, onder leiding van dirigent Jaap Kramer, zal worden begeleid door L'Orchestra Particolare (viool, fluit, 2x trompet), Harry Hamer (orgel), Jacob Schenk (vleugel), Anne Doedens (spreekstem).

Kaartverkoop
Entreekaarten zijn te koop bij Boekenhuys van de Walle, telefonisch via (0321)331714 / (0321)331678 of via info@zonenzegen.nl

Kaarten kosten in de voorverkoop € 10,00 en aan de kerkzaal € 12,50 (mits voorradig). Kinderen t/m 11 jaar hebben gratis toegang.

Kaarten zijn ook bij koorleden te koop.

Entree de Voorhof
De entree van De Voorhof is deze avond alleen bereikbaar via de ingang aan het parkeerterrein. Op deze manier heeft iedereen de ruimte om gebruik te kunnen maken van de garderobes en is er een "eenrichtingsverkeer" zodat de doorloop makkelijker is.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat