Home

Zon en Zegen deelt unieke foto bij #RaboClubSupport

Zon en Zegen deelt unieke foto bij #RaboClubSupport Biddinghuizen - 14 oktober 2022.  Wat ben je aan het doen? vraagt Facebook als altijd terwijl we een bericht schrijven... Wel, vreselijk in de lach aan het schieten bij het samenvoegen van twee foto's. Hoe dat ging?

Uiteraard heeft ons koor meegedaan aan de #RaboClubSupport van dit jaar.


En ook nu hebben we een leuk bedrag ontvangen (€ 458,74) nadat de stemmen (mooie woordspeling wanneer het over een koor gaat) goed geteld en verdeeld waren.

En wat is de snelste manier om te verdubbelen? Onze dirigent zou wellicht zeggen "meer volume" of: "twee keer zoveel leden als we nu hebben", en ja, dat is natuurlijk altijd mooi voor een koor, bijvoorbeeld om mee te zingen bij onze komende optredens (12 november in Wezep en 18 december in Biddinghuizen)!

In dit geval verdubbelen door het delen van onze foto en het bericht en daarmee kans maken op een extra bijdrage van de Rabobank.

O ja, en die foto's?
Die krijg je op deze manier: wanneer je aan de dirigent vraagt 'wil je even een foto maken van het koor?' en hij eerst een aantal selfies maakt

En het geeft perfect weer waarom wij als koor altijd - naast het uiteraard serieuze oefenen en repeteren - zoveel plezier samen hebben.

Rabobank, nogmaals dank voor het organiseren van #RaboClubSupport en dank aan iedereen die op ons gestemd heeft.

Bij Rabobank kun je terecht voor zakelijke producten en adviezen die perfect bij je passen. Of je nu starter bent of een internationaal bedrijf leidt.
Bij Zon en Zegen kun je terecht voor muzikale producten en adviezen van de dirigent die perfect bij je passen. Of je nu een startende koorzanger bent uit de polder of een ervaren Multi vocalist vanaf de Veluwe.

Zien we je dinsdag? 19:45 uur in Kerkcentrum De Voorhof Biddinghuizen.
#koor #zingen #samen #Biddinghuizen

Helaas heeft ons koor niet de verdubbelaar gewonnen, op naar volgend jaar!<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat