Home

Kaartverkoop Zon en Zegen verloopt voorspoedig

Kaartverkoop Zon en Zegen verloopt voorspoedig Biddinghuizen - 16 maart 2023.  De kaartverkoop voor het concert van Chr. gemengd koor Zon en Zegen op zaterdag 18 maart verloopt voorspoedig. Tot op heden zijn er reeds meer dan 150 kaarten verkocht voor het Oratorium Schepping, dat zal plaatsvinden in de Oosterkerk in Elburg.

Het koor, onder leiding van dirigent Jaap Kramer, zal het scheppingsverhaal uit de Bijbel ten gehore brengen, begeleid door het orkest L'Orchestra Particolare en muzikanten Johan Bredewout en Ronald IJmker. De spreekstem wordt verzorgd door Zwier van der Weerd. Een sfeervolle lichtshow met kleuren en effecten zal de verschillende fasen van de schepping visualiseren en het publiek meevoeren in het verhaal.

Adressen
Gezien het aantal verkochte kaarten tot nu toe, is het aan te raden om tijdig kaarten te kopen in de voorverkoop. Kaarten kosten €10 in de voorverkoop en €12,50 aan de kassa. Ze zijn verkrijgbaar via de website van het koor, Boekenhuys Van der Walle in Biddinghuizen en de Elburger Boekhandel.Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat