Home

Boekenmarkt Zon en Zegen al komend weekeinde

Boekenmarkt Zon en Zegen al komend weekeinde Biddinghuizen - 24 september 2019.  Liefhebbers van boeken kunnen traditioneel begin november terecht bij de jaarlijkse boekenmarkt van Zon en Zegen in kerk- en zalencentrum De Voorhof. Dit jaar is deze markt echter ruim een maand eerder en vindt deze al komend weekeinde plaats. Wie op zoek wil naar een nieuw jaar leesplezier of juist dat ene boek, kan op vrijdag en zaterdag terecht bij de markt.

De planning van de boekenmarkt is naar voren gehaald, omdat een jaar geleden nog niet bekend was hoe de plannen rond de verbouwing van het kerkcentrum zouden uitpakken. Om zeker te zijn dat de boekenmarkt gewoon doorgang kon vinden, besloot het koor dus al geruime tijd geleden dat het laatste weekend van september een goed alternatief zou zijn.

De boekenmarkt wordt gehouden op vrijdagvan 14.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 10.00 uur in De Voorhof (aangepaste tijden ivm een dienst op zaterdagmiddag). U vindt er een grote sortering van allerlei soorten boeken, voor groot en klein. Ook zijn er vele legpuzzels, platen en cd's en dvd's te koop.

Mocht u nog mooie boeken hebben die u kwijt wilt, dan kunt bellen met Roelof Wemmenhove tel. 331577 of Niek Timmerman tel. 332398. U kunt de boeken zelf brengen op donderdagmiddag 26 september van 13.30 tot 16.00 uur en van 19.30 tot 20.30 uur in De Voorhof. Mocht u de boeken niet kunnen brengen dan kunt u van tevoren bellen om ze te laten ophalen op donderdag 26 september

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat