Home

Optreden Zon en Zegen in volle kerk

Biddinghuizen - 19 oktober 2015.  Chr. gemengd koor Zon en Zegen heeft afgelopen zaterdag, met drie anderen koren, een succesvol concert verzorgd De Grote Kerk van Harderwijk.

Het concert werd uitgevoerd samen met de mannenkoren Soli Deo Gloria (Urk) en Laudate (Barneveld) en het gemende koor Glorify uit Meppel. Alle koren staan onder leiding van dirigent Jaap Kramer.

Programma
Het gevarieerde programma werd afgewisseld met samenzang en instrumentale intermezzo's op orgel en vleugel. De avond werd door de gezamenlijke koren afgesloten met o.a. het "Hallelujah Chorus" van G.F. Händel, waarna er en groot applaus van de vele aanwezigen kwam.

20 december Kerstzangavond
Zon en Zegen gaat nu repeteren voor de kerstzangavond op zondag 20 december aanstaande. Tijdens deze zangavond zullen er bekende en vertrouwde kerstliederen gezongen gaan worden. Jacob Schenk zal het koor en de samenzang begeleiden op piano en orgel.

Optredens 2016
Voor het aankomende jaar staan er de volgende optredens gepland:
- 31-01: Meewerken aan avonddienst in de Ontmoetingskerk (Lelystad)
- 03-03: Passie Zangavond georganiseerd door Zon en Zegen m.m.v. Henk Doest (piano) en Krista van den Esker (fluitiste) in kerk- en zalencentrum De Voorhof
- 29-10: Najaarsconcert m.m.v. combo en een speciale gast in kerk- en zalencentrum De Voorhof
- 17-12: Meewerken aan volkskerstzangavond in De Meerpaal (Dronten)
- 19-12: Kerstzangavond in kerk- en zalencentrum De Voorhof

Repetities
Zon en Zegen repeteert elke donderdagavond in kerk- en zalencentrum De Voorhof. Aanvang 19.45 uur. Houdt u/jij van zingen, wees dan welkom om vrijblijvend een aantal repetities bij te wonen. Het koor heeft vooral behoefte aan alten, tenoren en bassen.

Zijn er vragen, mail dan gerust naar zonenzegen@gmail.com of kijk voor meer informatie op www.zonenzegen.nl


Zon en Zegen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat