Home

Zon en Zegen met drie koren in Grote Kerk Harderwijk

Zon en Zegen met drie koren in Grote Kerk Harderwijk Biddinghuizen - 13 september 2015.  Op 17 oktober zal in De Grote Kerk van Harderwijk een korenconcert gehouden worden, waaraan Chr. gemend koor Zon en Zegen uit Biddinghuizen en drie andere koren zullen meewerken.

Naast Zon en Zegen werken mee: Chr. mannenkoor "Soli Deo Gloria" (Urk), Chr. mannenkoor "Laudate" (Barneveld) en Chr. gemengd koor "Glorify" (Meppel), allen o.l.v. Jaap Kramer. De koren zullen worden begeleid door Johan Bredewout (vleugel) en Marco den Toom (orgel)

Organisatie
In het najaar van 2014 kwam dirigent Jaap Kramer met het idee om een concert te organiseren met vier koren. "De bal werd in eerste instantie neergelegd bij het bestuur van Zon en Zegen", zo vertelt Ada IJzerman, secretaresse van het koor. Zij nam contact op met de besturen van de andere koren.
"Na een eerste kennismaking in maart, is er intussen met veel enthousiasme het nodige geregeld. Een bezoek aan de Grote Kerk, de PR, posters, entreekaarten, verkoopadressen en wat te denken van het programma". De repetities van de koren staan al geruime tijd in het teken van dit concert.

Begeleiding
De koren zullen worden begeleid door Johan Bredewout (vleugel) en Marco den Toom (orgel). Beide heren hebben hun sporen al dik verdiend in de muziek en hebben de koren vaker begeleid.

Kaartverkoop vanaf 25 september
Kaarten kosten € 10,00 (kinderen t/m 12 jaar gratis) en zijn vanaf 25 september te koop bij Boekenhuys v/d Walle, via 0321-331678 / 0321-331714 of via info@zonenzegen.nl
In Harderwijk zijn de kaarten (ook vanaf 25 september) te koop bij Evangelische Boekhandel Sjemen (Smeepoorstraat 15, 0341-420771)

Het concert op 17 oktober begint om 20.00 uur. De kerk is open om 19.15 uur.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat