Home

Lovende reacties voor Zon en Zegen

Lovende reacties voor Zon en Zegen Biddinghuizen - 27 maart 2017.  Afgelopen zaterdag heeft Chr. gemengd koor Zon en Zegen, i.s.m. het koor Glorify (Meppel), het oratorium "Jozef" voor de tweede keer uitgevoerd. Nu in kerk- en zalencentrum de Voorhof.

"Het vele publiek genoot tijdens deze veelzijdige uitvoering", vertelt één van de koorleden. "Veelzijdig, omdat het muzikaal zoveel facetten bevat: emotie, drama, boosheid, glorie, vrolijkheid". Het koor en de musici brachten dit muzikaal voelbaar over aan het publiek.

Orkest
Het volledige orkest bestond uit 18 musici, "Jozef werd prachtig vertolkt door Jacob Schenk en Anne Doedens las de Bijbelteksten voor". Dirigent Jaap Kramer genoot zichtbaar, hij had de algehele leiding.

Complimenten
Johan Bredewout (vleugel) gaf aan dat deze uitvoering nog beter was, dan de uitvoering in Meppel. Na afloop waren de reacties van het publiek lovend. Een lange, staande ovatie volgde na de laatste slotnoot van het oratorium. De avond werd afgesloten met een samenzang.

Dank
Voorzitter Lenie Christiaanse bedankte in haar slotwoord alle mensen die meegewerkt hebben aan deze avond. Speciaal noemde zij Jaap Kramer. Dankzij hem, hebben beide koren een topprestatie geleverd. Ook werden alle sponsoren bedankt. Deze bedrijven hebben het mogelijk gemaakt om dit concert te realiseren.
Henk & Ria Potgieter werden bedankt voor hun gastvrijheid en goede zorgen.

Repetities bijwonen
Houdt u/jij van zingen, kom dan vrijblijvend vanaf 6 april een paar repetities bijwonen. De repetities zijn op donderdag van 19.45-21.45 uur in kerk- en zalencentrum de Voorhof.

Informatie
Voor informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat (0321-331678) of kijk op de website www.zonenzegen.nl

Zon en Zegen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat