Home

Kerstconcert Zon en Zegen: Een Nieuw Begin

Kerstconcert Zon en Zegen: Een Nieuw Begin Biddinghuizen - 3 december 2018.  Chr. gemengd koor Zon en Zegen uit Biddinghuizen zingt op zondagavond 23 december het oratorium "Een Nieuw Begin" in kerk- en zalencentrum De Voorhof te Biddinghuizen.

Het koor, onder leiding van dirigent Jaap Kramer, zal worden begeleid door L'Orchestra Particolare (viool, fluit, 2x trompet), Harry Hamer (orgel), Jacob Schenk (vleugel), Anne Doedens (spreekstem).

Aanvang 19.30 uur, de kerkzaal gaat om 19.00 uur open.

Een Nieuw Begin
Dit kerstoratorium is gecomponeerd door Johan Bredewout, de teksten (o.a. uit Jesaja en Lucas) komen van de hand van Hans de Ruiter.

De meeste muziek is oorspronkelijk, maar er zijn ook twee bestaande koraalmelodieën in verwerkt, te weten "Hoe zal ik u ontvangen" en "Joy to the world". De melodie van "Joy to the world" loopt als een rode draad door het gehele werk.

Samenzang
Traditiegetrouw is er ook samenzang van vertrouwde en bekende kerstliederen.

Kaartverkoop vanaf 4 december
Vanaf 4 december zijn de entreekaarten te verkrijgen bij Boekenhuys van de Walle, telefonisch via (0321)331714 / (0321)331678 of via info@zonenzegen.nl.

Kaarten kosten in de voorverkoop € 10,00 en aan de kerkzaal € 12,50 (mits voorradig). Kinderen t/m 11 jaar hebben gratis toegang.

Entree De Voorhof
De entree van De Voorhof is deze avond alleen bereikbaar via de ingang aan het parkeerterrein. Op deze manier heeft iedereen de ruimte om gebruik te kunnen maken van de garderobes en is er een "eenrichtingsverkeer" zodat de doorloop makkelijker is.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat