Home

Presentatieconcert nieuwe CD “Zon En Zegen”

Biddinghuizen - 6 oktober 2007.  Het chr. gemengd koor “Zon en Zegen” heeft eind september een nieuwe cd opgenomen in de Burgwalkerk te Kampen.

Na lang repeteren en vermoeiende maar gezellige opnamedagen, is het koor enthousiast over het eindresultaat en daarom geeft zij op DV vrijdagavond 26 oktober as. in de Grote kerk te Elburg een presentatieconcert van de cd met de mooie titel “Raak mij aan”.
De musici die hun medewerking verleenden aan de opnames zullen deze avond ook aanwezig zijn, te weten: Johan Bredewout – piano; Marco den Toom – orgel; Anja v.d. Maten – hobo; Lianne Laurens – fluit en een strijkersensemble o.l.v. Martin de Deugd.
Het geheel staat o.l.v. de dirigent van het koor: Jaap Joh. Kramer.

Deze nieuwe cd is een dubbelcd. Op de eerste cd staan prachtige nummers zoals:
Praise the Lord o Jerusalem, Nooit meer nacht en Raak mij aan, Heer . Op de tweede cd staat het oratorium “Schepping” van Johan Bredewout. Dit oratorium heeft het koor vorige jaar oktober uitgevoerd en live opgenomen in de Grote kerk van Elburg.

Kaartjes voor het concert kunt u reserveren via de website van het koor: www.zonenzegen.nl, of via de volgende telefoonnummers: 0321 – 331979 of 0321 – 331441.
De kaartjes zijn € 6,00 per stuk in de voorverkoop en € 7,50 op de avond van het concert.
.
Bij aanschaf van de dubbelcd krijgt u € 2,50 korting bij inlevering van uw toegangsbewijs. De prijs is dan € 17,50 in plaats van € 20,--.
Deze aanbieding geldt alleen op de avond van het concert!
Het concert begint om 20.00 uur en deuren gaan om 19.30 uur open.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat