Home

Gemoedelijke kerstsamenzang

Gemoedelijke kerstsamenzang Biddinghuizen - 16 december 2006.  Donderdagavond werd in De Voorhof een kerstzangavond georganiseerd in De Voorhof door de Biddinghuizer koren Voice of Pleasure en Zon en Zegen.

De kerk zat tot 'boven-aan-toe' vol tijdens deze eerste activiteit in aanloop naar de kerstdagen. Aan de avond werkten behalve de koren uit Biddinghuizen ook het koor Glorify uit Meppel mee.


Ada IJzerman van Zon en Zegen

De zangavond begon en eindigde met samenzang. Na het openingslied was er een woord van welkom door Minke Sybesma, voorzitter van Zon en Zegen. Daarna kon Voice of Pleasure zich opmaken voor hun optreden. Het koor kenmerkt zich door het zingen van Gospel-liederen en onder leiding van Eline Otte en begeleid door muziek vanaf een band, zong het koor vier liederen.

Glorify
Bij afwezigheid van Maris Sonores, was de pianist/organist van Zon en Zegen (Jorrit Woudt) gevraagd of zijn koor Glorify uit Meppel ook een deel van de avond wilde opvullen. Het jonge en grote koor zong vijf mooie liederen, waarna het de beurt was aan Zon en Zegen.


De drie koren samen op het podium

Voltallig
Dirigent Jaap Kramer was ook deze avond in vorm. Hij zweepte het koor op tot mooie hoogten en veel volume, maar wist ook de juiste rust in de zang te brengen. Voor het optreden van Zon en Zegen, zongen het koor al twee liederen samen met Glorify. Aan het eind van de avond was de finale, toen alle drie de koren voltallig op het podium verschenen. Het 125-koppige koor schalde door De Voorhof, waarop de bezoekers met een voldaan gevoel huiswaarts konden keren.

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat