Home

Herman Oerlemans in Dorpsgenoten

Herman Oerlemans in Dorpsgenoten Biddinghuizen - 12 december 2006.  In de 60e aflevering van Dorpsgenoten, de speciale rubriek door Rita van Westen op de website van Dorpsbelangen Biddinghuizen, deze week Herman Oerlemans, geboren in 1940 te Babyloniënbroek. Woont in Biddinghuizen sinds 1965.

In Brabant hadden we een gemengd bedrijf, akkerbouw en koeien. Toen we door de ruilverkaveling in Flevoland terechtkwamen, gingen we over op alleen akkerbouw. Koeien houden, dat is veel werk, alle dagen van de week. Als kind moest ik voor en na schooltijd helpen met melken. Machines waren er nog niet. We hadden zelfs geen trekker en werkten nog met paarden, dat hebben we hier ook nog een poos gedaan. Toch kwamen we ook op ons akkerbouwbedrijf bijna nooit aan uitslapen toe. Ik ben namelijk iemand die altijd bezig is.

Verder lezen
Lees het volledige verhaal via de website van Dorpsbelangen op http://www.dorpsbelangen.net onder de rubriek 'Dorpsgenoten', of kies direct de rechtstreekse link http://www.dorpsbelangen.net/dorpsgenoten.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat