Home

Zon en Zegen in de Grote Kerk te Elburg

Zon en Zegen in de Grote Kerk te Elburg Biddinghuizen - 2 oktober 2006.  Op vrijdag 20 oktober aanstaande geeft het Christelijk Gemengd koor "Zon en Zegen" uit Biddinghuizen een concert in de Grote Kerk van Elburg.

Uitgevoerd zal worden het oratorium "Schepping" van Johan Bredewout (muziek) en Hans de Ruiter (tekst). Dit oratorium is een boeiend geheel van aansprekende liederen en prachtige muziek met verbindende teksten uit het bijbelboek Genesis.

Orkest
Een orkest, bestaande uit: Johan Bredewout - piano; Marco den Toom - orgel; Martin de Deugd - viool; Jacques Marcus - fluit; Petra Husmann - hobo; Marco Hoorn - slagwerk; Martijn Plomp - fagot; Kasper Stern - contrabas en het koperensemble ‘Imperial Brass’, zorgt voor de muzikale begeleiding. Voor de orgelmuziek wordt gebruik gemaakt van een Alhborn orgel van Promusic uit Zwolle.

Teksten
Het geheel staat onder de bezielende leiding van de dirigent van "Zon en Zegen": Jaap Joh. Kramer van Urk. In het programmaboekje, dat bij de ingang van de kerk op vertoon van de toegangskaart wordt verstrekt, staan alle teksten van de te zingen liederen afgedrukt.

Kaartverkoop
Het concert begint om 20.00 uur. Deuren open om 19.30 uur. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan en kaarten zijn verkrijgbaar bij De Bruna boekhandel in Elburg, "De Kleine Huishoudbeurs" in Biddinghuizen, via 0321-331979 en tel 0321-331441, op 20 oktober bij de ingang van de kerk en via de website http://www.zonenzegen.nl.Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat