Home

Zon en Zegen jubileert fier

Zon en Zegen jubileert fier Biddinghuizen - 2 november 2004.  Zaterdagavond werd onder ruime belangstelling in kerkcentrum De Voorhof het 40-jarig jubileum van Christelijk gemengd Koor Zon en Zegen gevierd. Afgaande op het concert van afgelopen zaterdag, zal het koor er nog vele jaren aan vast knopen.

Tijdens de avond werd alles uit de kast gehaald om de bezoekers het naar de zin te maken. Zon en Zegen zelf zong natuurlijk de meeste nummers (9 stuks), maar werd goed aangevuld door jong mannenkoor Soli Deo Gloria van Urk, die 6 nummers voor hun rekening namen.


De leden droegen allemaal een feestelijke corsage

Muzikaal
Bovendien waren er diverse instrumenten die de koren ondersteunden. Een vleugel, orgel en een strijkkwintet brachten juist dat beetje extra dat een verschil maakt tussen een ‘gewone’ zangavond en een bijzonder optreden. Het was niet alleen genieten van de goede zang die dirigent Jaap Kramer in het koor heeft gebracht, maar ook van de mooie muziek.


Soli Deo Gloria

Afsluiting
Een feestelijke avond als deze werd natuurlijk omlijst door woorden van dank, maar beter bleven nog de klanken van de slotliederen bij, toen beide koren samen (ruim 70 mensen) twee liederen zongen.


Muzikale ondersteuning van een strijkkwintet

CD-opname
De avond werd niet alleen in beeld gebracht door de redactie van BHZ-Net, maar werd ook opgenomen. Aanwezigen konden na afloop van het optreden intekenen voor een CD-opname van het concert.

Klik hier voor alle foto's


Beide koren samen als afsluiting

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat