Home

CD opname Zon en Zegen afgerond

CD opname Zon en Zegen afgerond Biddinghuizen - 28 april 2003.  Zangkoor Zon en Zegen uit Biddinghuizen reisde afgelopen vrijdag en zaterdag af naar Elburg voor het opnemen van een CD.

Maarliefst 20 nummers werden vrijdagavond en zaterdagmorgen / middag ingezongen in de Grote Kerk in Elburg. Hieruit zal nog een selectie worden gemaakt, wat zal leiden tot de uiteindelijke CD die in oktober zal verschijnen. Op 24 oktober zal het koor de CD presenteren in de eigen Voorhof. Na het optreden bij de orgelmarathon op vrijdag 9 mei aanstaande kan er al wel ingetekend worden op de CD.

Stilte
Volgens de koorleden zelf was Elburg een ideale locatie. "Behalve dat het dichtbij is, was het er ook nog eens echt stil op momenten dat dat nodig was." Ook de opnameleider, die buiten in een opnamewagen alles registreerde, was hierover tevreden. Ook sprak hij lof over 'het gediciplineerde koor en nooit problemen om iets over te doen'.

Medewerking
Naast liederen door het eigen koor gezongen, werd medewerking verleend door een violist, een panfluitiste, een pianist en een organist, die het orgel van de Grote Kerk bespeelde.

Afsluiting
De leden van het koor zelf sloten met dirigent Jaap Joh. Kramer uit Urk de opnames af met een minicruise over het Veluwemeer. Het zal voor hen en de inwoners van Biddinghuizen nog even duren voor de CD klaar is, maar het wachten zal ruim beloond worden, zo beloven de verwachtingen.

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat