Home

Voorhofdagen druk bezocht

Voorhofdagen druk bezocht Biddinghuizen - 24 mei 2002.  Vrijdagmiddag om 16.00 uur werd begonnen met de Voorhofdagen in kerkcentrum De Voorhof.

Voor het derde jaar vormt de orgelmarathon een belangrijk onderdeel van deze dagen, waarbij middels sponsoring en collecten geld wordt ingezameld voor onderhoud van het kerkcentrum.


Om 21.00 uur was de rommelmarkt nog steeds druk

Om 19.00 uur startte de rommelmarkt in de voorste ruimte van de kerk en in de kleinere ruimten achterin. Zoals ieder jaar was het vooral aan het begin van de rommelmarkt ontzettend druk. Nieuw dit jaar was het rad van avontuur tijdens de rommelmarkt.

Bij dit rad konden prijzen gewonnen worden in de diverse trekkingen als de juiste sponsor bij de pijl stopte. Ook werden er speciale ronden gehouden voor kinderen.

Koren vrolijken avond op
Onder leiding van Jaap Kramer traden achtereenvolgens het mannenkoor uit Lelystad en 'Zon en Zegen' uit Biddinghuizen op. Het koor uit Lelystad kenmerkte zich door afwisseling van forte stukken met rustige liederen.Vanaf kwart over 9 zong het 'eigen' Zon en Zegen uit Biddinghuizen al even afwisselend. Ritmisch, Engelstalig, Nederlandstalig, gevoelig, dreigend, dramatiek; vele gevoelens passeerden de revue in het optreden dat met een staande ovatie werd bejubeld om 22.15 uur.

Twee keer samenzang
De orgenmarathon zal nog duren tot zaterdag 15.00 uur. Hierin is onder andere een samenzang vannacht rond 0.00 uur opgenomen, welke ook om 6.30 uur zal plaatsvinden.
Uit Biddinghuizen nemen onder andere Klaas Keimpema, Rudo te Rietstap, Heleen van Els (met muziekgroep) en H. Brink deel aan de orgelmarathon.Zaterdagmiddag om 14.00 uur is er een optreden van kinderkoor 'Jong Leven' uit Biddinghuizen, waarna van 14.30 tot 15.00 uur wordt afgesloten met orgelspel.

Klik hier voor alle foto's van de Voorhofdagen 2002

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat