Home

Zon en Zegen indrukwekkend

Zon en Zegen indrukwekkend Biddinghuizen - 30 maart 2015.  Chr. gemengd koor Zon en Zegen heeft afgelopen zaterdag met groot succes het oratorium "Van Liefde Ongekend" uitgevoerd. In een volle kerkzaal van kerk- en zalencentrum De Voorhof genoot het aanwezige publiek van het gezongen Passie en Paas verhaal.

Krachtige en ontroerende muziek, instrumentale intermezzo's, gesproken Bijbelteksten door Anne Doedens en samenzang wisselden elkaar af.

Begeleiding
Het koor werd begeleid door L'Orchestra Particolare (strijkers, fluit, hobo, trompet en slagwerk), Marco den Toom (orgel) en Johan Bredewout (vleugel). Dirigent Jaap Kramer, zichtbaar genietend, had de algehele leiding.

Beamer
Alle teksten waren te lezen via de beamer, afgewisseld met bijpassende, prachtige afbeeldingen, met heel veel zorg uitgezocht door Tijn Bouw. Daardoor kon het publiek zich nog meer inleven in het verhaal.

Dank
Voorzitter Lenie Christiaanse bedankte aan het einde van de avond alle medewerkers, het aanwezige publiek en Henk & Ria Potgieter voor hun gastvrijheid.

9 april open repetitie
Zon en Zegen repeteert elke donderdagavond in kerk- en zalencentrum De Voorhof van 19.45-21.45 uur.

Op donderdag 9 april is er een open repetitie, waar u van harte welkom bent. Het koor heeft vooral behoefte aan tenoren en bassen.

Kom gerust kijken, luisteren, meezingen en ervaren dat Zon en Zegen een actief koor is, met een enthousiaste en gedreven dirigent. Een koor dat gevarieerde, vlotte stukken zingt, waar de sfeer ontspannen en gezellig is, juist ook voor jongere mensen.

Meer weten ? Neem dan contact op met het secretariaat, tel. 331678, per e-mail: zonenzegen@gmail.com of kijk op http://www.zonenzegen.nl
U bent van harte welkom.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat