Home

Oratorium Van Liefde Ongekend met Zon en Zegen

Biddinghuizen - 16 maart 2015.  Chr. gemengd koor Zon en Zegen o.l.v. Jaap Kramer sluit haar 50 jarig jubileumjaar af op zaterdag 28 maart met de uitvoering van het Passie en Paas Oratorium
"Van Liefde Ongekend" in kerk- en zalencentrum De Voorhof.


Dit oratorium is geschreven door Johan Bredewout en Hans de Ruiter. Het koor zal worden begeleid op vleugel, orgel, trompet, hobo, fluit, pauken en strijkers. In dit oratorium, dat uit twee delen bestaat, zijn verschillende bekende koralen verwerkt. Voorbeelden hiervan zijn de melodieën van "Jezus leven van mijn leven" en "U zij de glorie". Er is ook plaats voor samenzang in het oratorium ingeruimd.

Kaartverkoop
Kaarten á €10,00 (kinderen t/m 12 jaar gratis) zijn te koop bij Boekenhuys van der Walle,
via 0321-331678 / 0321-331714. Ook te bestellen via info@zonenzegen.nl, tijdens openingstijden in kerk- en zalencentrum De Voorhof en op 28 maart aan de zaal (mits voorradig).

Entree De Voorhof
De entree van De Voorhof is die avond alleen bereikbaar via de ingang aan het parkeerterrein. Op deze manier heeft iedereen de ruimte om gebruik te kunnen maken van de garderobes en is er een "eenrichtingsverkeer" zodat de doorloop makkelijker is. De aanvang van het concert is 20.00 uur; de zaal is open om 19.15 uur.



Zon en Zegen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat