Home

Kaartverkoop Oratorium Zon en Zegen gestart

Kaartverkoop Oratorium Zon en Zegen gestart Biddinghuizen - 10 maart 2015.  Chr. gemengd koor Zon en Zegen o.l.v. Jaap Kramer sluit haar 50 jarig jubileumjaar af op zaterdag 28 maart met de uitvoering van het Passie en Paas Oratorium "Van Liefde Ongekend" in kerk- en zalencentrum De Voorhof.

Dit oratorium is geschreven door Johan Bredewout en Hans de Ruiter. Het koor zal worden begeleid op vleugel, orgel, trompet, hobo, fluit, pauken en strijkers. De aanvang van het concert is 20.00 uur, de zaal gaat open om 19.15 uur.

Opstanding
Bij het schrijven van dit oratorium is in hoofdzaak uitgegaan van de wijze waarop de evangelist Marcus het lijden en opstanding van Jezus verhaalt. Dat is het centrale thema van het oratorium. De gesproken gedeelten zijn bewerkingen van teksten uit het Marcus-evangelie en worden afgewisseld door gezongen commentaren en overwegingen.

Twee delen
Het oratorium "Van Liefde Ongekend" bestaat uit twee delen: De cantate "Lam Gods" en de cantate "Christus Is Waarlijk Opgestaan".

Kaartverkoop
Kaarten à € 10,00 (kinderen t/m 12 jaar gratis) zijn te koop bij Boekenhuys van der Walle, via 0321-331678 / 0321-331714. Ook te bestellen via info@zonenzegen.nl, tijdens openingstijden in kerk- en zalencentrum De Voorhof en op 28 maart aan de zaal (mits voorradig).Zon en Zegen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat