Home

Zon en Zegen klaar voor jubileumconcert

Zon en Zegen klaar voor jubileumconcert Biddinghuizen - 7 november 2014.  Met de laatste repetitie op donderdagavond achter de rug is koor Zon en Zegen helemaal voorbereid op het jubileumconcert van zaterdag aanstaande. Dan wordt in De Voorhof het 50-jarig bestaan van het koor gevierd met een afwisselend en vooraf muzikaal concert.

"De mijlpaal werd al op 26 augustus van dit jaar bereikt. Toen was het precies vijftig jaar geleden dat ons koor werd opgericht", vertelt voorzitter Lenie Christiaanse. "In aanloop naar het jubileumjaar werd echter al besloten het vieren hiervan te combineren met het najaarsconcert."

Hoogtepunten
Onder muziekliefhebbers van Biddinghuizen is het najaarsconcert van Zon en Zegen, meestal in november, al ver van tevoren in de agenda genoteerd. Eerdere edities met gastoptredens van Ernst Daniël Smid en Sharon Kips waren dan ook hoogtepunten in de recente geschiedenis van het hoor. Vorig jaar was het concert dan ook al snel uitverkocht.

Vorig jaar was het najaarsconcert volledig uitverkocht

Trots
Christiaanse: "Dit jaar voeren we een groots concert op samen met Christelijk mannenkoor Soli Deo Gloria van Urk". Het Urker koor staat, net als Zon en Zegen, onder leiding van dirigent Jaap Kramer. "En dat ze in Urk kunnen zingen, weten koorliefhebbers", vervolgt de trotse koorvoorzitter. Aan de avond werken bovendien diverse muzikanten mee.

Andere ingang
Om de doorloop te bevorderen, is de entree van De Voorhof zaterdag alleen bereikbaar via de ingang aan het parkeerterrein. Op deze manier heeft iedereen de ruimte om gebruik te kunnen maken van de garderobes.

Kaartverkoop
Kaarten voor dit jubileumconcert kosten tien euro en zijn nog beperkt verkrijgbaar bij Boekenhuys van der Walle en tijdens openingstijden in Kerk- en zalencentrum De Voorhof. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. Mits voorradig kunnen kaarten ook nog aan de deur worden gekocht.

Aanvang concert
Het concert begint om 20.00 uur, de kerkzaal gaat om 19.15 uur open. Kijk voor meer informatie over het koor op http://www.zonenzegen.nl.Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat