Home

17 oktober start kaartverkoop jubileumconcert 50 jaar Zon en Zegen

17 oktober start kaartverkoop jubileumconcert 50 jaar Zon en Zegen Biddinghuizen - 6 oktober 2014.  Chr. gemengd koor Zon en Zegen is op 26 augustus 1964 opgericht. Dit 50 jarig bestaan wordt op 8 november a.s. gevierd met een jubileumconcert in kerk- en zalencentrum De Voorhof, aanvang 20.00 uur (zaal open 19.15 uur)

Gast is Chr. mannenkoor Soli Deo Gloria (Urk). Beide koren staan onder leiding van Jaap Kramer. De koren worden begeleid door een combo bestaande uit:
Henk Doest (synthesizer), Wilco van Esschoten (basgitaar), Wilco Veldkamp (vleugel) en Marco Hoorn (drums).

Zon en Zegen
In de loop der jaren is het koor uitgegroeid tot zo'n 75 enthousiaste leden. Elke donderdag wordt er met veel plezier gezongen. De repetities staan nu volledig in het teken van dit jubileumconcert.

In het verleden zijn er o.a. uitwisselingen met koren geweest uit de voormalige DDR en Denemarken en werden er (eerste) prijzen gewonnen met concoursen.

Sinds augustus 2000 staat het koor onder leiding van Jaap Kramer. Zon en Zegen heeft intussen enkele cd's opgenomen en het heeft concerten gegeven met o.a. Ernst Daniël Smid en Sharon Kips. Ook heeft het koor enkele oratoria uitgevoerd, met als hoogtepunt
Het Nieuw Jeruzalem (2012).
Soli Deo Gloria
Dit mannenkoor werd in 1997 opgericht en staat sindsdien onder leiding van Jaap Kramer. Gemiddeld geven zij 10 tot 15 concerten per jaar. Het koor treedt op in de traditionele Urker klederdracht en is het regelmatig te beluisteren en te zien in "Nederland Zingt" (EO)

Kaartverkoop vanaf 17 oktober
Kaarten à € 10,00 (kinderen t/m 12 jaar gratis) van dit jubileumconcert zijn vanaf vrijdag 17 oktober a.s. te koop bij Boekenhuys van der Walle, tijdens openingstijden in kerk- en zalencentrum De Voorhof, of via 0321-331678 / 0321-31714. Ook te bestellen via e-mail info@zonenzegen.nlBron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat