Home

Open repetitie bij Zon en Zegen

Open repetitie bij Zon en Zegen Biddinghuizen - 24 augustus 2014.  Op donderdag 4 september aanstaande houdt Christelijk gemengd koor Zon en Zegen een open repetitie, waarbij iedereen die van zingen houdt welkom is.

Geïnteresseerden kunnen komen kijken, luisteren, meezingen en ervaren dat Zon en Zegen een actief koor is, met Jaap Joh. Kramer als enthousiaste dirigent.

Zon en Zegen
Het koor omschrijft zichzelf als "een koor dat gevarieerde, vlotte stukken zingt, waar de sfeer ontspannen en gezellig is, juist ook voor jongere mensen". Het koor heeft vooral behoefte aan tenoren en bassen, maar iedereen is welkom. Dus ook sopranen en alten.

50-jarig jubileum
Zon en Zegen viert op 8 november haar 50 jarig jubileum met als speciale gast Chr. mannenkoor Soli Deo Gloria, ook o.l.v. Jaap Kramer en zal worden begeleid door een geweldig combo. Nieuwe leden kunnen dus ook meewerken aan dit speciale jubileumconcert.

Houdt u/hou jij van zingen, schroom dan niet en kom 4 september naar kerk- en zalencentrum De Voorhof. De repetitie is van 19.45 tot 21.45 uur. Meer weten? Neem dan contact op met het secretariaat, tel. 331678,
per e-mail: secretariaat@zonenzegen.nl of kijk op www.zonenzegen.nl

Zon en Zegen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat