Home

Zomerstop voor Zon en Zegen

Zomerstop voor Zon en Zegen Biddinghuizen - 22 juni 2014.  Chr. gemengd koor Zon en Zegen o.l.v. Jaap Kramer heeft donderdag 19 juni haar laatste repetitie van dit seizoen gehad en kijkt terug op een geslaagd jaar. Tegelijk wordt ook verheugd vooruit gekeken naar het komende jubileumjaar.

Het seizoen kenmerkte zich door de nodige optredens, met als hoogtepunten het najaarsconcert met At Once in november 2013 en de (tweede) uitvoering van het oratorium "Het Nieuw Jeruzalem", nu i.s.m. Het Gereformeerd Kerkkoor Urk (GKU) op Urk in april van dit jaar.

Zingen in de Zomer
Op woensdag 13 augustus zal Zon en Zegen met het GKU haar medewerking verlenen aan Zingen in de Zomer op Urk. Dit zal plaatsvinden in de Bethelkerk, aanvang 19.00 uur.

Jubileumjaar
Donderdag 28 augustus is de start van een bijzonder seizoen. Zon en Zegen is op 26 augustus 1964 opgericht en zal haar 50 jarig jubileum vieren met een concert op 8 november in kerk- en zalencentrum De Voorhof. Speciale gast is Chr. mannenkoor Soli Deo Gloria, ook o.l.v. Jaap Kramer. Beide koren zullen worden begeleid door een combo bestaande uit Marco Hoorn (slagwerk), Wilco Veldkamp (vleugel), Henk Doest (synthesizer) en Wilco van Esschoten (bas).

Open repetitie op 4 september
Houdt u/hou jij van zingen ? Kom dan donderdag 4 september een repetitie bijwonen in kerk- en zalencentrum De Voorhof, aanvang 19.45 uur. Zon en Zegen zingt gevarieerde Nederlands- en Engelstalige stukken. Er is vooral behoefte aan (jongere) tenoren en bassen. Het koor repeteert elke donderdag van 19.45-21.45 uur. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot het secretariaat (0321)331678/ secretariaat@zonenzegen.nl / http://www.zonenzegen.nl

Kerstzangavond
Op zondag 21 december organiseert Zon en Zegen een kerstzangavond in kerk- en zalencentrum De Voorhof, waarin met name plaats is voor veel samenzang van vertrouwde kerstliederen.

Afsluiting jubileumjaar
Het jubileumjaar zal op zaterdag 28 maart 2015 worden afgesloten met de uitvoering van het paasoratorium "Van Liefde Ongekend" geschreven door Johan Bredewout en Hans de Ruiter in kerk- en zalencentrum De Voorhof. Het koor zal dan worden begeleid op vleugel (Johan Bredewout), orgel (Marco den Toom), hobo, fluit, trompet, pauken en strijkers.

Het bestuur, leden en dirigent van Chr. gemengd koor Zon en Zegen wenst u een mooie zomerperiode toe.

Zon en Zegen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat