Home

Kaartverkoop Het Nieuw Jeruzalem Zon en Zegen gestart

Kaartverkoop Het Nieuw Jeruzalem Zon en Zegen gestart Biddinghuizen - 14 maart 2014.  Op zaterdag 12 april a.s. zal in de Bethelkerk op Urk het oratorium "Het Nieuw Jeruzalem" uitgevoerd gaan worden door Chr. gemengd koor Zon en Zegen en het Gereformeerd kerkkoor Urk (GKU). Beide koren staan o.l.v. Jaap Kramer.

Zon en Zegen en het GKU hebben dit prachtige oratorium afzonderlijk van elkaar al eerder uitgevoerd en hebben nu de handen ineen geslagen.

De kerkzaal van de "Bethelkerk" (adres Wijk 3 -3) is vanaf 19.15 uur open, om 20.00 uur zal deze muzikale avond beginnen.

In dit oratorium volgen we, in grote lijnen, het visioen van de apostel Johannes op Patmos uit de Openbaring van Johannes. De teksten worden echter afgewisseld met relevante gedeelten uit het Oude Testament en uit de Evangeliën. Er zijn, naast alle nieuw gecomponeerde muziek, ook enkele herkenningspunten te vinden, in de vorm van bekende gezangen en bovendien in de melodie van het bekende "Yeroeshalam shel Zahav".

Dit anderhalf uur durend muziekstuk is een compositie van Johan Bredewout en Hans de Ruiter. De muziek bestaat uit pakkende en toegankelijke melodieën. Dit wordt op een ontroerende en troostvolle wijze verwoord.

Het koor zal begeleid worden door orgel, vleugel, 5 stemmig koper, fluit en slagwerk.

Kaartverkoop
Entreekaarten in de voorverkoop kosten € 10,00 en zijn verkrijgbaar bij Boekenhuys van der Walle, of te reserveren via info@zonenzegen.nl of 0321-331714 / 0321-331678. Aan de zaal € 12,50 (mits voorradig).Zon en Zegen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat