Home

Concert van Zon en Zegen groot succes

Concert van Zon en Zegen groot succes Biddinghuizen - 17 november 2013.  In kerk- en zalencentrum De Voorhof werd op vrijdag 15 november j.l. het najaarsconcert van Chr. gemengd Zon en Zegen, met als speciale gast At Once, gehouden. In een uitverkochte kerkzaal was het publiek getuige van een prachtige avond.

Afwisseling
Het koor opende de avond met By His Hand, waarna voorzitter Lenie Christiaanse iedereen welkom heette. Vervolgens was er een samenzang.

Het programma van het koor, At Once en hun gezamenlijke stukken was gevarieerd en afwisselend.Begeleiding
De goed op elkaar ingespeelde musici maakten er met dirigent Jaap Kramer, die de algehele leiding had, een indrukwekkend geheel van.Toegift
Als toegift zong At Once het door Puccini gecomponeerde Nessun Dorma, samen met het koor. Op de cd "Sterk in U" van At Once is dit stuk te beluisteren, ook m.m.v. Zon en Zegen. Die opname vond plaats op een repetitieavond van het koor in de kerkzaal van De Voorhof.Na de laatste noot kreeg het koor, At Once en de musici een welverdiende staande ovatie van het enthousiaste publiek.

Voorzitter Lenie Christiaanse bedankte in haar slotwoord alle medewerkers met een bos bloemen.Dank
Het koor spreekt haar dank uit:
"Dank aan de sponsoren. Met uw steun was het mogelijk om dit concert te realiseren.
Dank aan Boekenhuys van der Walle, waar men terecht kon voor de entreekaarten.
Dank aan Henk & Ria Potgieter voor hun gastvrijheid en altijd weer goede zorgen.
Dank aan u, als publiek. Het is altijd weer afwachten hoe groot de belangstelling voor een concert is, maar ook deze keer was u weer in grote getale aanwezig."


Kerstzangavond
Zon en Zegen organiseert op zondagavond 22 december een Kerstzangavond met veel samenzang, in kerk- en zalencentrum De Voorhof, aanvang 19.00 uur.

Planning 2014
Zaterdag 12 april zal Zon en Zegen samen met het Gereformeerd Kerkkoor Urk, o.l.v. Jaap Kramer, het oratorium Het Nieuw Jeruzalem opnieuw uit gaan voeren. Zon en Zegen deed dit eerder in 2012 en het Gereformeerd kerkkoor afgelopen voorjaar op Urk. Voor beide koren was dit een groot succes. Dit gezamenlijke optreden zal plaatsvinden in de Bethelkerk op Urk.

Zaterdag 8 november zal Zon en Zegen haar 50 jarig bestaan vieren met een jubileumconcert, ook weer in kerk- en zalencentrum De Voorhof. Speciale gast is dan mannenkoor Soli Deo Gloria, wat ook onder leiding staat van Jaap Kramer.

Informatie
Wilt u meer weten over Zon en Zegen, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat (0321-331678 / secretariaat@zonenzegen.nl) of via http://www.zonenzegen.nl

Repetities zijn op donderdag van 19.45 tot 21.45 uur in de Voorhof.

Klik hier voor alle foto's

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat