Home

Najaarsconcert Zon en Zegen

Najaarsconcert Zon en Zegen Biddinghuizen - 12 november 2013.  Christelijk gemengd koor Zon en Zegen houdt op 15 november 2013 haar najaarsconcert in kerk- en zalencentrum De Voorhof, aanvang 20.00 uur, de zaal is open om 19.15 uur.

Speciale gast is At Once. Verder werken mee: Wilco Veldkamp (vleugel), Henk Doest (synthesizer), Peter Doest (slagwerk) en Mark Dekkers (basgitaar).

Het geheel staat o.l.v. Jaap Kramer.

De drie muzikale vrienden van At Once, Jaap Kramer, Marco Hoorn en Jacob Schenk, groeiden samen op "op" Urk en raakten als solist, muzikant of dirigent al vroeg betrokken bij diverse koren. Inmiddels hebben ze alle drie een volle agenda als solozanger, dirigent, producer of muzikant. Met At Once werd een oude muzikale droom werkelijkheid.

De vrienden wilden al heel lang samen muziek gaan maken, om zo hun stemmen en muzikale talenten te bundelen, tot één geluid.

Kaarten in de voorverkoop kosten € 10,= en zijn verkrijgbaar bij Boekenhuys van der Walle, tijdens openingstijden in kerk-en zalencentrum De Voorhof, via info@zonenzegen.nl en telefonisch: (0321)331678 en (0321)331714.

Aan de zaal kosten de kaarten € 12,= (mits voorradig). De entree is incl. koffie/thee in de pauze. Kinderen t/m 11 jaar hebben gratis toegang.

De entree van De Voorhof is die avond alleen bereikbaar via de ingang aan het parkeerterrein.

Op deze manier heeft iedereen de ruimte om gebruik te kunnen maken van de garderobes en is er een "eenrichtingsverkeer" zodat de doorloop makkelijker is.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat