Home

Kerstavond Zon en Zegen indrukwekkend

Kerstavond Zon en Zegen indrukwekkend Biddinghuizen - 26 december 2012.  Chr. gemengd koor Zon en Zegen o.l.v. dirigent Jaap Kramer heeft zondagavond 23 december in kerk- en zalencentrum De Voorhof het publiek, dat in grote getale aanwezig was, een indrukwekkende kerstzangavond bezorgd.

Het werd een avond met veel samenzang van vertrouwde kerstliederen.

begeleiding
Helaas hebben de 2 begeleiders zich af moeten melden i.v.m. ziekte, waardoor Jaap Kramer het koor van achter de piano moest dirigeren. Maar het koor heeft bewezen om ook op deze manier goed te zingen. Marco Hoorn, een goede bekende van het koor, was bereid om de samenzang te dirigeren, waardoor Jaap Kramer ook het orgel kon bespelen.

Variatie
Zon en Zegen heeft vanaf september nieuwe stukken ingestudeerd, met als hoogtepunt het “Hallelujah” van Händel.
Ook het ingetogen “On Christmas Day” werd gezongen evenals het bekende “Once in royal David’s city” en “Blaast de bazuin”.
Marco Hoorn nam het intermezzo voor zijn rekening met een prachtig gezongen “ Mary did you know”.
Jolanda Aantjes verzorgde de meditatie.

Repetitie bijwonen?
Ben u enthousiast geraakt en wilt u een repetitie bijwonen ? U bent vanaf 17 januari van harte welkom. De repetities worden elke donderdag gehouden in kerk- en zalencentrum De Voorhof van 19.45 tot 21.45 uur.

Voor meer informatie kunt op contact opnemen met het secretariaat (0321-331678) / secretariaat@zonenzegen.nl / www.zonenzegen.nl

Zon en Zegen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat