Home

Einde seizoen Zon en Zegen

Einde seizoen Zon en Zegen Biddinghuizen - 16 juni 2012.  Voor het christelijk gemengd koor Zon en Zegen nadert het einde van het seizoen. Donderdag 21 juni a.s. is de laatste repetitie voor de zomerstop.

Het koor heeft diverse succesvolle optredens achter de rug. Denk aan 18 november 2011, met als gast Lucas Kramer en met begeleiding van een combo.

Maar het hoogtepunt was toch wel de uitvoering van het oratorium “Het Nieuw Jeruzalem” op 28 april jl. Velen hebben van deze avond genoten.

Voor beide optredens is lang en intensief gerepeteerd.

Op donderdag 6 september start het koor weer met de repetities en een week later, op donderdag 13 september, is er een open repetitie, waar u / jij van harte welkom bent.

Kom gerust kijken, luisteren, meezingen en ervaren dat Zon en Zegen een actief koor is, o.l.v. dirigent Jaap Kramer. Een koor dat gevarieerde, vlotte stukken zingt, waar de sfeer ontspannen en gezellig is, juist ook voor jongere mensen.

De repetities zijn elke donderdagavond in kerk- en zalencentrum de Voorhof van 19.45 tot 21.45 uur.

Wilt u / jij meer informatie ? Neem dan contact op met Ada IJzerman (0321-331678) / secretariaat@zonenzegen.nl of kijk op de website van het koor http://www.zonenzegen.nl.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat