Home

Zon en Zegen zingt Nieuw Jeruzalem

Zon en Zegen zingt Nieuw Jeruzalem Biddinghuizen - 10 maart 2012.  Chr.gem.koor Zon en Zegen o.l.v. Jaap Kramer, zal op zaterdag 28 april aanstaande in kerk- en zalencentrum De Voorhof het oratorium “Het Nieuw Jeruzalem” uitvoeren.

In dit oratorium wordt, in grote lijnen, het visioen van de apostel Johannes op Patmos uit de Openbaring van Johannes gevolgd. De teksten worden echter afgewisseld met relevante gedeelten uit het Oude Testament en uit de Evangeliën. Er zijn, naast alle nieuw gecomponeerde muziek, ook enkele herkenningspunten te vinden, in de vorm van bekende gezangen en bovendien in de melodie van het bekende "Yeroeshalam shel Zahav".

Dit anderhalf uur durend muziekstuk is een nieuwe compositie van Johan Bredewout en Hans de Ruiter.

Johan Bredewout zal deze avond zelf de vleugel bespelen. De muziek bestaat uit pakkende en toegankelijke melodieën. Dit wordt op een ontroerende en troostvolle wijze verwoord.

Het koor zal begeleid worden door orgel, vleugel, 5 stemmig koper, fluit en slagwerk.

Kaarten
Kaarten in de voorverkoop kosten € 10,= / kinderen t/m 11 jaar € 5,= en zijn verkrijgbaar vanaf 30 maart bij Boekenhuys v/d Walle, kerk-en zalencentrum De Voorhof, www.zonenzegen.nl en via 331678 en 331714.
Aan de zaal kosten de kaarten € 12,= en kinderen t/m 11 jaar € 6,=

Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.15 uur.

Zon en Zegen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat