Home

Start zangseizoen Zon en Zegen

Start zangseizoen Zon en Zegen Biddinghuizen - 14 augustus 2010.  Chr.gem.koor “Zon en Zegen” o.l.v. Jaap Kramer, start haar nieuwe seizoen op donderdag 26 augustus aanstaande.

De komende periode zal in het teken staan van een bijzonder najaarsconcert, welke gehouden wordt op vrijdag 12 november in kerkcentrum “de Voorhof”.

Als speciale gast zal SHARON KIPS, zowel solo als samen met het koor, voor het voetlicht treden. Zoals u vast nog wel weet, heeft Sharon in 2007 de finale van de X-Factor gewonnen. Als toenmalige inwoonster van Biddinghuizen werd zij groots gehuldigd in “de Voorhof”.

Aan het concert werken verder mee: Wilco Veldkamp (vleugel), Henk Doest (synthesizer), Marco Hoorn (slagwerk) en Wilco van Esschoten (bassist). Het belooft weer een mooie muzikale avond te worden en het geheel zal o.l.v. Jaap Kramer staan.

Medio september zult u in de diverse media geïnformeerd worden over oa. de kaartverkoop.

Denkt u nu: wat zou het leuk zijn om zelf aan dit concert mee te werken, kom dan vrijblijvend naar een repetitie (elke donderdag van 19.45 – 21.45 uur in “de Voorhof”) om te kijken, luisteren, mee te zingen en de goede sfeer proeven. U bent van harte welkom.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat (tel. 331678) of per e-mail secretariaat@zonenzegen.nl / www.zonenzegen.nl .

Zon en Zegen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat