Home

Start kaartverkoop jubileumconcert Zon en Zegen

Start kaartverkoop jubileumconcert Zon en Zegen Biddinghuizen - 29 september 2009.  Op 1 oktober start de kaartverkoop voor het jubileumconcert op 31 oktober van chr. gem. koor Zon en Zegen met Ernst Daniel Smit.

Het concert wordt gegeven in kerkcentrum De Voorhof en begint om 20.00, maar wanneer u een goede plaats wilt hebben is het raadzaam om bijtijds aanwezig te zijn.

Met dit concert wil het koor haar 45-jarig bestaan op een bijzondere wijze vieren. Het dorp bestond in 1964 amper één jaar maar toch waren er al 22 mensen die met elkaar wilden gaan zingen. Daarna werden al snel een kinderkoor en een jeugdkoor opgericht.

In de loop van de tijd groeide het koor tot de ruim 70 leden die het nu telt. In de 45 jaren zijn er tal van activiteiten georganiseerd. Naast het zingen in kerkdiensten zijn er ook concertreizen gemaakt naar de voormalige DDR, Denemarken en België.

De betrokkenheid van de leden houdt niet op bij zingen, lief en leed wordt gedeeld. Dat blijkt ook uit het feit dat samen met BAS-voetbal maandelijks het oud papier wordt opgehaald en ieder jaar in november een tweedaagse boekenmarkt wordt gehouden. Voor beide activiteiten zijn veel leden dagenlang in touw.

Het programma van het jubileumconcert is in grote lijnen bekend.

Zeker is nu al dat in het tweede deel van het programma Zon en Zegen op een bijzondere en onverwachte manier voor het voetlicht zal treden.

Kaarten voor dit spetterende concert kosten € 15,= p/st. en zijn te bestellen bij:
Boekenhuys v.d Walle en kerkcentrum de Voorhof.
Telefonische bestellingen via (0321)1678 of (0321)331578
Via de website: http://www.zonenzegen.nl


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat