Home

Karin van den Brink in Dorpsgenoten

Karin van den Brink in Dorpsgenoten Biddinghuizen - 26 augustus 2007.  In de 96e aflevering van Dorpsgenoten, de speciale rubriek door Rita van Westen op de website van Dorpsbelangen Biddinghuizen, in de zomerperiode een serie portretten van personen die niet in Biddinghuizen wonen, maar er zo vaak zijn, dat ze bijna als dorpsgenoten beschouwd mogen worden. Deze week het verhaal van Karin van den Brink.

Van 1993 tot 2007 hebben we in Biddinghuizen gewoond. Omdat mijn man rij-instructeur is moest ik ’s avonds meestal thuisblijven bij de kinderen terwijl hij aan het werk was. Maar één avond per week was hij thuis en kon ik iets gaan ondernemen. Sporten dan maar, dacht ik. Goed voor de conditie. Maar na een jaar besloot ik toch dat ik op mijn ‘vrije’ avond liever wilde gaan zingen. Als kind zat ik al op een koor en dat is eigenlijk altijd zo gebleven. Sporten is belangrijk en leuk, maar ik miste sinds ik in Biddinghuizen woonde het zingen bij een koor. Zo kwam het dat ik in m’n eentje op een repetitie van Zon en Zegen afstapte. Best eng vond ik het, maar ik werd goed opgevangen. Omdat ik altijd heb gezongen wist ik al waar ik wezen moest; bij de sopranen.

Verder lezen
Lees het volledige verhaal via de website van Dorpsbelangen op http://www.dorpsbelangen.net onder de rubriek 'Dorpsgenoten', of kies direct de rechtstreekse link http://www.dorpsbelangen.net/dorpsgenoten.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat