Home

Afdelingsconcert valt in de smaak

Afdelingsconcert valt in de smaak Biddinghuizen - 31 oktober 2003.  Donderdagavond trad Zon en Zegen uit Biddinghuizen op tijdens een KCZB afdelingsconcert in de Andreaskerk in Putten. Samen met 3 andere koren zorgden ze voor een muzikale avond.

Naast Zon en Zegen waren dameskoor Sursum Corda uit Wapenveld, gem. chr. koor Oosterwolde en het IKK uit Dronten aanwezig, welke om de beurt nummers zongen.

Start voor Biddinghuizers
Het eerste optreden van de avond was voor het Biddinghuizer koor. 4 nummers, die ook tijdens het presentatieconcert werden gezongen, klonken ook nu weer zo goed dat er meer dan 15 CD's werden verkocht. "Met het oog op U gericht", "Toch dichtbij", "The Majesty" en "Lift up your heads" gaven een gevarieerd beeld van het Biddinghuizer koor. Begeleiders waren deze avond Marco den Toom en Harry Hamer.

Andere koren
Het dameskoor uit Wapenveld miste 7 van de 28 leden en dat was wel te horen, omdat het soms wat iel overkwam. Het Oosterwolds gem. chr. koor is een groot koor (ca. 80 leden) met een mooie sound. Ze zongen goed. Dit koor staat o.l.v. Harry Hamer en werd begeleid door Dores Kanis en Jaap Kramer.
Het IKK uit Dronten zong ook mooie nummers, maar als het wat harder werd, waren door het overtal aan dames de mannen bijna niet meer horen. Ook dit koor staat o.l.v. Harry Hamer en werd door bovengenoemde heren begeleid.

Het volgende optreden van het koor is op 14 december in De Voorhof tijdens het Kerstoratorium. De avond zal dan om 19.00 beginnen.

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat