Home

Zingend verhalen van Het Nieuw Jeruzalem

Zingend verhalen van Het Nieuw Jeruzalem Biddinghuizen - 8 april 2014.  Voor de tweede keer voert Chr. gemengd koor Zon en Zegen het oratorium "Het Nieuw Jeruzalem" op, dit keer samen met het Gereformeerd Kerkkoor Urk.

Beide koren staan onder leiding van dirigent Jaap Kramer. Wie het afwisselende muziekstuk, dat het visioen van de apostel Johannes op Patmos bezingt, wil beluisteren, is zaterdag 12 april aanstaande van harte welkom in de Bethelkerk op Urk (Wijk 3-3).

Nieuw Jeruzalem
"Het Nieuw Jeruzalem" begint met de nood van het oude Jeruzalem en werkt toe naar de climax: De Dag des Oordeels. Daarna volgt de vrede. De zang wordt afgewisseld met tekstgedeeltes uit de Bijbel en enige samenzang.

Compositie
Dit oratorium is een compositie van Johan Bredewout en Hans de Ruiter. De begeleiding is met orgel, vleugel, vijfstemming koper, fluit en slagwerk.

Om 20.00 uur zal dit muziekstuk beginnen, de kerkzaal gaat om 19.15 uur open. Kaarten in de voorverkoop kosten € 10,00 en zijn verkrijgbaar bij Boekenhuys van der Walle of via 0321-331678/0321-331714. Aan de zaal kosten deze, mits nog beschikbaar, €12,50.

Zon en Zegen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat