Home

Concert Zon en Zegen

Concert Zon en Zegen Biddinghuizen - 26 april 2012.  Christelijk gemengd koor Zon en Zegen onder leiding van Jaap Kramer, voert op zaterdag 28 april in kerk- en zalencentrum De Voorhof het oratorium ,,Het Nieuw Jeruzalem” uit.

In dit oratorium wordt in grote lijnen, het visioen van de apostel Johannes op Patmos uit de Openbaring van Johannes gevolgd. De teksten worden echter afgewisseld met relevante gedeelten uit het Oude Testament en uit de Evangeliën. Er zijn, naast alle nieuw gecomponeerde muziek, ook enkele herkenningspunten te vinden, in de vorm van bekende gezangen en bovendien in de melodie van het bekende "Yeroeshalam shel Zahav".

Dit anderhalf uur durend muziekstuk is een nieuwe compositie van Johan Bredewout en Hans de Ruiter. Bredewout bespeelt zelf de vleugel. De muziek bestaat uit pakkende en toegankelijke melodieën. Dit wordt op een ontroerende en troostvolle wijze verwoord.

Het koor wordt begeleid door orgel, vleugel, 5 stemmig koper, fluit en slagwerk.

Kaarten in de voorverkoop kosten € 10,= / kinderen t/m 11 jaar € 5,= en zijn verkrijgbaar bij Boekenhuys v/d Walle, kerk-en zalencentrum De Voorhof (tijdens openingstijden), info@zonenzegen.nl en via 331678 en 331714.

Aan de zaal kosten de kaarten € 12,= en kinderen t/m 11 jaar € 6,=

Wanneer: Zaterdag 28 april
Waar: kerk- en zalencentrum De Voorhof
Aanvang: 20.00 uur, zaal open 19.15 uur.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat