Home

Kaartverkoop jubileumconcert Zon en Zegen gestart

Biddinghuizen - 6 oktober 2009.  Op 1 oktober is de kaartverkoop gestart voor het concert van Zon en Zegen met Ernst Daniël Smid van start gegaan.

U zult zeker genieten van het optreden van deze bekende bariton die ook samen met het koor verschillende liederen zal zingen. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door een ensemble, bestaande uit Johan Bredewout (vleugel), Jeroen Nieuwint (basgitaar), Henk Doest (synthesizer) en Marco Hoorn (slagwerk).

Bredewoudt
Johan Bredewout is geen onbekende voor Zon en Zegen. Hij is de componist van het oratorium “Schepping”. Dit werk is door het koor uitgevoerd in de Grote Kerk te Elburg en de live opname is te beluisteren op de laatste dubbel CD van het koor, “Raak mij aan”.

De algehele leiding van het concert is in handen van Jaap Joh. Kramer, die al ruim negen jaar dirigent is van Zon en Zegen. Met dit concert geeft het koor een feestelijke tint aan het 45 jarig bestaan.

Wees op tijd
Het concert wordt gegeven in kerkcentrum De Voorhof en begint om 20.00 uur, maar wanneer u een goede plaats wilt hebben is het raadzaam om tijdig aanwezig te zijn.

Kaarten zijn te bestellen bij Boekenhuys v.d Walle te Biddinghuizen. Telefonische bestellingen via 0321-331678 / 0321-331578 / http://www.zonenzegen.nl

Zon en Zegen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat